Pesničkár Tomáš Klus bude čoskoro otcom, jeho priateľka je tehotná

12.10.2012 Celý región

Praha 12. októbra (TASR) - Český pesničkár Tomáš Klus (26), ktorý nedávno s kolosálnym úspechom koncertoval v Bratislave, sa stane čoskoro otcom. Jeho priateľka Tamara Kubová (24) je v požehnanom stave. Informáciu dnes prinieslo internetové vydanie denníka Blesk.

Správu potvrdila pre Super.cz aj spevákova manažérka Barbara Falgeová s tým, že Klusova priateľka je už niekoľko mesiacov tehotná.

Pesničkár tvorí s finalistkou Hlasu ČeskoSlovenska nerozlučnú dvojicu od júna tohto roku.

Rodák z Třinca, ktorý ešte v roku 2000 získal zlatú medailu na európskom dorasteneckom šampionáte v modernom päťboji ako člen českého tímu, zvíťazil o sedem rokov neskôr na CzechTalente v Zlíne a odvtedy sa už stal žiarivou kométou na českej hudobnej scéne.

Interpret, ktorý sa v roku 2010 stal spevákom roka pri udeľovaní hudobných cien Óčko a Anděl, získal vlani strieborného Českého slávika; početných ocenení sa dočkali aj Klusove tri albumy Cesta do záhu(d)by (2008), Hlavní uzávěr splínu (2009) a Racek (2011). Samotný umelec je medzičasom stelesnením najlepších tradícií českej pesničkárskej školy. Popri tom je však aj výborným zabávačom so schopnosťou udržať pozornosť publika hoci po niekoľko hodín.
 
 
 
 
 

Vyberte región